Whitepapers

Hyper-converged datacenter: De IT-omgeving van de toekomst

Hyper-converged datacenter: De IT-omgeving van de toekomst
TypeWhitepaper
Datum 6 maart 2017
TaalNL
BedrijfAvnet Technology Solutions
Onderwerp Management
Datacenters
Infrastructuur

Recent onderzoek toont aan dat organisaties steeds vaker kiezen voor hyper-converged infrastructures. In 2018 is naar verwachting maar liefst 75 procent van alle hardware binnen organisaties toegankelijk via een volledig geïntegreerd systeem. Dat is geen verrassing, want hyper-converged infrastructures vereenvoudigen de IT-omgeving en zorgen voor een besparing op IT-kosten. Zo is het veel makkelijker om snel in te spelen op veranderende behoeften vanuit de markt en de organisatie.

Toch vragen veel organisaties zich af of een hyper-converged infrastructuur wel past in hun bestaande IT-omgeving. In dit e-book leest u meer over de huidige beheer- en budgetproblematieken in het datacenter, hoe u van dure adhoc-oplossingen naar een lange termijn-oplossing kunt gaan en tegelijkertijd kosten kunt besparen. Daarnaast krijgt u inzicht in voor wie hyper-converged interessant is en wat concreet de voordelen zijn voor uw organisatie.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avnet Technology Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.