Whitepapers

IDC Analyst Paper: de voordelen van Red Hat JBoss Enterprise Application Platform (JBoss EAP)

IDC Analyst Paper: de voordelen van Red Hat JBoss Enterprise Application Platform (JBoss EAP)
TypeOnderzoek
Datum14 december 2018
TaalEN
BedrijfRed Hat

Verbeterde kostenefficiëntie, verbeterde applicatie-ontwikkelingsefficiëntie en lagere applicatie downtime zijn de belangrijkste redenen die klanten van het Red Hat JBoss Enterprise Application Platform (JBoss EAP) opgeven als reden voor adoptie. Bovendien is de keuze voor een open source platform als onderdeel van een grotere inzet door ontwikkelaars voor open source ook belangrijk, vooral voor organisaties die van mainframes af willen. Compatibiliteit met Red Hat OpenShift Container Platform speelt ook mee in adoptiebeslissingen. 

IDC heeft organisaties geinterviewd die overgestapt zijn op JBoss EAP om verschillende applicaties te ontwikkelen en draaien. Deze organisaties gaven aan dat ze niet alleen vanwege de aanzienlijk lagere platformkosten van JBoss EAP overgestapt waren, maar dat ze met JBoss EAP ook belangrijke organisatorische IT-initiatieven kunnen ondersteunen, zoals containerisatie, microservices en hybrid cloud gebruik. Verder hebben deze Red Hat klanten de efficiency en waarde van hun inspanningen op het gebied van applicatieontwikkeling aanzienlijk verhoogt, wat resulteert in robuustere, efficiëntere en functionelere applicaties.

Download deze IDC analyst paper en ontdek welke (kwantificeerbare) voordelen de overstap naar JBoss EAP nog meer heeft.

Wanneer je dit onderzoek downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Red Hat) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.