Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Internet of Things (IoT): wat is het precies en hoe kunnen bedrijven profiteren?

Internet of Things (IoT): wat is het precies en hoe kunnen bedrijven profiteren?
TypeWhitepaper
Datum11 augustus 2017
TaalEN
BedrijfAruba, a Hewlett Packard Enterprise company

Het Internet of Things (IoT) maakt steeds meer los en vindt zich een weg naar ons persoonlijke en professionele leven. Echter, er is nog steeds verwarring over wat het echt kan bereiken.

Vanuit een bedrijfsperspectief wilde Aruba nagaan welke gebruiksgevallen, geografische regio's en verticale industrieën het meest profiteren van een goed uitgevoerde IoT-strategie en welke achterblijven.

Om dit in meer diepte te kunnen begrijpen heeft Aruba wereldwijd een studie uitgevoerd onder meer dan 3.000 leidinggevenden en opdracht gegeven voor de ontwikkeling van dit e-book door technologie pionier Kevin Ashton die vaak 'de vader van IoT' wordt genoemd. Het was Ashton die in 1999 met de term 'Internet of Things' begon.

Aruba hoopt dat door het lezen van dit e-book, bedrijfsleiders en technologieleiders over de hele wereld de voordelen van IoT beter begrijpen om zo tot geïnformeerde beslissingen te kunnen komen over het waar en wanneer te investeren.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.