Whitepapers

Is uw bedrijf er klaar voor om volledig over te stappen naar de cloud?

Is uw bedrijf er klaar voor om volledig over te stappen naar de cloud?
TypeOnderzoek
Datum17 februari 2020
TaalEN
BedrijfAruba, a Hewlett Packard Enterprise company
Onderwerp Internet
Digital Innovation
Cloud Computing
De toepassingen van cloud-, mobiele- en Internet of Things (IoT)-technologieën zorgt wereldwijd bij bedrijven voor operationele complexiteit en legt de nadruk op bedrijfsnetwerken. Leiders op het gebied van informatietechnologie (IT) die initiatieven voor digitale transformatie ondersteunen, moeten de netwerkstrategieën heroverwegen, aangezien de bestaande infrastructuren niet zijn ontworpen met deze overwegingen voor de volgende generatie in het achterhoofd.

Met name de omschakelingsinfrastructuur moet cloud ready zijn voor schaalvergroting, om de uitrol en het beheer te vergemakkelijken en om bedrijfsbrede zichtbaarheid te bieden, zodat netwerkvraagstukken snel kunnen worden opgelost. Deze paper onderzoekt het switching portfolio van Aruba en haar vermogen om een platform te leveren dat voldoet aan de behoeften van enterprise digitale transformatie - een platform dat zowel een modern switching portfolio als een netwerkbesturingssysteem in AOS-CX omvat.
Wanneer je dit onderzoek downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.