Whitepapers

Jouw gids om meer te leren over automatisering in documentcreatie

Jouw gids om meer te leren over automatisering in documentcreatie
TypeWhitepaper
Datum 7 september 2020
TaalNL
BedrijfTemplafy
Stel je eens voor dat ieder document, iedere presentatie en iedere e-mail binnen je organisatie het juiste logo, de nieuwste branding en de juiste juridische disclaimer bevat.

Templates garanderen consistentie, productiviteit en professionaliteit als medewerkers documenten moeten maken. Of het nu gaat om een lege pagina met een bedrijfslogo of een contract van 100 pagina's, kantoorpersoneel krijgt dagelijks te maken met templates. De bovengenoemde redenen om templates te gebruiken zijn door de jaren heen niet veranderd, maar de manier waarop we over templates denken en welke resultaten we ermee kunnen boeken wel.

Deze gids komt van pas als je meer informatie wilt over de technologische vooruitgang op het gebied van oplossingen voor template management. Je vindt hier antwoord op vragen over de rol van cloudtechnologie in de snelle ontwikkeling van template management en informatie over alle nieuwe mogelijkheden die de kwaliteit van documenten en de productiviteit van medewerkers verbeteren.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Templafy) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.