Whitepapers

Kaspersky Endpoint Security Cloud beschermt uniek online winkelplatform iBOOD

Kaspersky Endpoint Security Cloud beschermt uniek online winkelplatform iBOOD
TypeReference Case
Datum 6 december 2018
TaalNL
BedrijfKaspersky Lab
Onderwerp Security
Cloud Computing

iBOOD, staat voor ‘Internet’s Best Oline Offer Daily’ en is het grootste online retail platform voor dagaanbiedingen van Europa. Het in Amsterdam gevestigde iBOOD heeft in korte tijd de markt voor online winkelen veroverd. Dagelijks loggen twee miljoen leden in bij de webwinkel om aantrekkelijke producten van topmerken te kopen tegen een gegarandeerde laagste prijs.

iBOOD groeit jaarlijks met dubbele cijfers, heeft een bekroonde website en een reputatie die niet meer tot Nederland, België en Duitsland beperkt blijft maar ook de rest van Europa bereikt. Het is dan ook van cruciaal belang de IT-infrastructuur en -platforms van iBOOD veilig en volledig operationeel te houden om het groeiende succes te continueren.

Chief Technology Officer Ard van der Scheer: “Cybersecurity is uiteraard voor elk bedrijf belangrijk, dit geldt in het bijzonder voor een onlinebedrijf als het onze waar een stabiele en altijd toegankelijke website en een uitstekende gebruikerservaring absoluut onmisbaar zijn. Naarmate we verder groeien en steeds bekender worden, is het nóg belangrijker dat we volledig beschermd zijn en volgens de wettelijke veiligheidsnormen werken zodat zowel onze klantgegevens als onze bedrijfsgegevens worden beschermd tegen aanvallen en diefstal.”

iBOOD heeft gekozen voor Kaspersky Endpoint Security Cloud dat hetzelfde niveau van beveiliging biedt als de bekroonde on-premise oplossing. De cloud oplossing is juist ontwikkeld voor het MKB en biedt een complete dataprotectie die eenvoudig te beheren is. Lees meer over de keuze voor Kaspersky in deze case.

Wanneer je dit reference case download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Kaspersky Lab) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.