Whitepapers

Krachtig en veilig Mobile First netwerk voor FNV

Krachtig en veilig Mobile First netwerk voor FNV
TypeReference Case
Datum23 mei 2018
TaalNL
BedrijfAruba, a Hewlett Packard Enterprise company
Onderwerp Mobility
Infrastructuur

FNV is de grootste vakbond in Nederland. Het werd in 2015 opgericht uit de samensmelting van vier afzonderlijke vakbonden. De nieuwe entiteit heeft momenteel meer dan 1 miljoen leden en een duidelijke visie om de manier waarop vakbonden werken te veranderen.

”We hebben een unieke kans om het hele concept van de vakbond opnieuw uit te vinden,” zegt Hans van der Kamp, IT infrastructure project manager, FNV. ”We willen een moderne, geëngageerde, gezamenlijke en positieve kracht zijn. En dat vraagt om een moderne infrastructuur.”

Het creëren van een moderne infrastructuur is een ware uitdaging: toen FNV vier vakbonden verenigde, bracht het ook vier verschillende netwerken samen, die elk verouderd waren en te maken hadden met prestatieproblemen. Het nieuwe FNV moest dringend moderniseren en standaardiseren. FNV wilde een Mobile First-netwerk en het bracht de opties terug tot twee leveranciers: Aruba en Cisco. Lees in deze reference case waar het FNV voor gekozen heeft, waarom en tot welke resultaten dit geleid heeft.

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.