Whitepapers

Machine learning gebruiken in een beveiligingsomgeving: een op data science gebaseerde aanpak

Machine learning gebruiken in een beveiligingsomgeving: een op data science gebaseerde aanpak
TypeWhitepaper
Datum11 september 2018
TaalEN
BedrijfLogRhythm
Onderwerp Security

Machine learning en kunstmatige intelligentie (AI). Twee termen die tegenwoordig overal tegenkomt. Zo ook in de beveiligingswereld. Beveiligingsleveranciers en hun klanten zijn voortdurend op zoek naar betere manieren om hun beveiligingshouding te verbeteren en evoluerende cyberaanvallen te bestrijden. Machine learning en AI bieden oplossingen voor problemen in veel andere gebieden van ons leven, dus het is niet meer dan logisch om machine learning en AI te gebruiken om soortgelijke doorbraken te forceren op het gebied van beveiliging.

Helaas is er veel hype en desinformatie over wat machine learning en AI kunnen om de beveiliging verbeteren. Deze whitepaper bespreekt de meest kritische zaken die u zou moet weten over het toepassen van machine learning en AI in uw beveiligingsomgeving. U zult ook leren hoe u de belangrijkste kansen en uitdagingen kunt herkennen voor het gebruik van machine learning en AI om het vermogen van uw beveiligingsteam om snel te cyberdreigingen te detecteren en daar adequaat op te reageren.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (LogRhythm) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.