Whitepapers

Microsoft Azure Cloud Security

Microsoft Azure Cloud Security
TypeWhitepaper
Datum 7 januari 2019
TaalEN
BedrijfKaspersky Lab
Onderwerp Cloud Computing
Security

Publieke clouds hebben hun eigen ingebouwde beveiliging. Echter, het Shared Responsibility Model dicteert dat de beveiliging van uw workloads, applicaties en gegevens in publieke clouds uw eigen verantwoordelijkheid is en blijft. En wanneer workloads bedrijfskritisch zijn, wordt deze verantwoordelijkheid nog belangrijker. Microsoft Azure is een toonaangevende publieke cloud-service die een zeer geavanceerde cloud-omgeving biedt met een uitstekende betrouwbaarheid en schaalbaarheid.

Gedeelde beveiligingsverantwoordelijkheid dicteert ook de behoefte aan extra mogelijkheden, waardoor een elastische cyberbeveiligingslaag kan worden gecreëerd die uw gehele publieke en private cloud omgeving omvat en de gegevens op uw Azure gebaseerde workloads volledig beschermt. Het is zaak om volledig op de hoogte te zijn van de risico's en hoe u risico’s kunt mitigeren in uw gehele cloud-ecosysteem, inclusief uw aanwezigheid in publieke clouds zoals Azure.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Kaspersky Lab) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.