Whitepapers

Moderniseer uw organisatie en optimaliseer zakelijke uitkomsten met verbeterde analytics

Moderniseer uw organisatie en optimaliseer zakelijke uitkomsten met verbeterde analytics
TypeWhitepaper
Datum25 februari 2016
TaalEN
BedrijfTIBCO Software
Onderwerp Big data
Management
Business Analytics
Development

Organisaties en hele industrieën erkennen dat continue veranderingen in technologie een disruptieve zakelijke omgeving als gevolg heeft, en dit allemaal terwijl datavolumes en complexiteit blijven groeien. In het midden van deze verstoring ligt de sleutel tot het behoud van concurrentievoordeel. Namelijk door het aangaan van de uitdagingen rondom Big Data, vaststellen dat voordelen legio zijn evenals de mogelijkheden om uw organisatie fundamenteel te transformeren…

Datavolume, snelheid, variatie en consistentie moeten vakkundig worden beheerd om zakelijke waarde te genereren en te beschermen. Gebruikers moeten worden opgeleid en gemachtigd om met analytics weloverwogen beslissingen te kunnen maken, met de juiste informatie op het juiste moment.

Download deze whitepaper en leer hoe u uw organisatie kunt moderniseren door het aangaan en oplossen van uitdagingen rondom Big Data en versnel zakelijke resultaten met verbeterde analytics.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (TIBCO Software) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.