Whitepapers

Next generation archiving

Next generation archiving
TypeWhitepaper
Datum 3 augustus 2016
TaalEN
BedrijfHewlett Packard Enterprise
Onderwerp Management
Datamanagement

Wat kan uw organisatie doen met een archiveer-oplossing, een on-premises of cloud-based systeem dat alle e-mail en overige elektronische content opneemt, indexeert en in een archief plaatst dat tevens voorziet in het kunnen onderzoeken en produceren van relevante content en inzichten?

Veel archiveer-oplossingen slaan data alleen op en wachten tot de gebruiker op zoek gaat naar de benodigde stukken. In die archieven opgesloten zit echter een berg aan belangrijke informatie over verschillende aspecten van de organisatie. Enkele voorbeelden:

  • Welke platforms worden gebruikt door uw medewerkers?
  • Hoe wordt er intern & extern gecommuniceerd en wat is het verschil? 
  • Worden corporate compliance regels opgevolgd? 
  • Hoe behandelen managers hun medewerkers?

De volgende generatie archiveer-oplossingen bieden, naast het opslaan, onderhouden en beschermen van de data in het archief, de mogelijkheid om de opgeslagen data te analyseren en relevante informatie te produceren, die decision makers helpt de business te optimaliseren. Deze whitepaper bespreekt de voordelen van next generation archiving en hoe u deze kunt implementeren.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Hewlett Packard Enterprise) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.