Whitepapers

Next-generation- en UTM firewalls houden gevoelige patiëntgegevens veilig

Next-generation- en UTM firewalls houden gevoelige patiëntgegevens veilig
TypeBusiness Case
Datum12 augustus 2016
TaalEN
BedrijfRohde & Schwarz
Onderwerp Security
Infrastructuur

Ziekenhuizen, huisartspraktijken en andere zorginstellingen staan voor grote uitdagingen als het gaat om de veiligheid en bescherming van data. Buitenstaanders moeten erop kunnen vertrouwen dat gevoelige patiëntgegevens te allen tijde zijn beschermd en alle vestigingen van zorginstanties beschikken over een veilig netwerk. Het is daarnaast heel belangrijk dat data snel en zonder problemen kan worden uitgewisseld tussen mobiele devices, praktijken, zorgverzekeringsmaatschappijen en laboratoria, ten behoeve van de kwaliteit van de zorgverlening.

Heeft u als zorginstantie moeite om de veiligheid van gevoelige patiëntgegevens te garanderen en de uitwisseling van die data te beschermen? Ontdek hoe next-generation- en UTM firewalls zorginstanties kunnen helpen bij het beschermen van hun data.

Wanneer je dit business case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Rohde & Schwarz) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.