Whitepapers

Next-generation firewall voor het onderwijs: gevoelige schoolgegevens beveiligd tegen interne en externe dreigingen

Next-generation firewall voor het onderwijs: gevoelige schoolgegevens beveiligd tegen interne en externe dreigingen
TypeWhitepaper
Datum12 augustus 2016
TaalEN
BedrijfRohde & Schwarz
Onderwerp Security
Infrastructuur

Onderwijsinstellingen en onderzoekslaboratoria verzamelen een enorme hoeveelheid gevoelige gegevens. Bijvoorbeeld persoonlijke informatie en prestatierapporten van studenten maar ook vertrouwelijke examenpapieren en onderzoeksresultaten. Al die gegevens worden verwerkt, gearchiveerd en geëvalueerd binnen de instelling zelf en dat kan leiden tot grote nadelige gevolgen wanneer deze gegevens niet goed zijn afgeschermd en beveiligd.

De meeste onderwijsinstellingen staan in verbinding met datacenters, welke toegankelijk zijn voor studenten. Aangezien studenten én docenten vaak gebruik maken van publieke werkruimtes met vaak slecht beveiligde netwerken, moet u ervoor zorgen dat het netwerk en het datacenter van uw onderwijsinstelling wel effectief zijn beveiligd tegen malware en virussen. Compliance vereisten rondom het surfgedrag van studenten en het downloaden van muziek, video en/of games moeten daarnaast continu worden gemonitord.

Lees meer over hoe onderwijsaanbieders en onderzoekscentra maximale beveiliging van hun netwerk kunnen bewerkstelligen en tegelijkertijd studenten en docenten kunnen beschermen tegen malware aanvallen en ongepaste online content.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Rohde & Schwarz) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.