Whitepapers

Next-level datacenter, 400G en beyond

Next-level datacenter, 400G en beyond
TypeWhitepaper
Datum16 september 2020
TaalNL
BedrijfCommscope
Onderwerp Datacenters
Beheer
Datacenters blijven groeien. Het wereldwijde internetverkeer zal naar verwachting tegen 2021 tot drie keer toenemen. De sleutel tot het aangaan van deze uitdaging is de mogelijkheid om de fysieke infrastructuurlaag in het datacenter te laten evolueren.

Toen het 25G Ethernet Consortium in 2014 een single-lane 25Gbit/s Ethernet en een dubbelbaans 50-Gbit/s Ethernet voorstelde, creëerde het een grote doorbraak in het stappenplan van de industrie - met lagere kosten per bit en een eenvoudige overgang naar 50G, 100G en meer.

Terwijl grotere hyperscale en cloud-gebaseerde datacenters hun onvermijdelijke sprong naar 400G moeten maken, worden netwerkbeheerders geconfronteerd met een verscheidenheid aan uitdagingen en beslissingen. Ze moeten zich aanpassen aan steeds hogere aantallen glasvezels, de juiste optische transceivers kiezen en zich voorbereiden op het zogenaamde datapaddestoel-effect dat 5G met zich meebrengt.

In deze whitepaper geven de CommScope-experts hun visie op de technologieën en trends achter de overgang naar hogere snelheden.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Commscope) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.