Whitepapers

Nextel beter communiceren in de zorgsector

Nextel beter communiceren in de zorgsector
TypeWhitepaper
Datum 7 april 2016
TaalNL
BedrijfNextel
Onderwerp Beheer

Handvest voor communicatie in woonzorgcentra, RVT’s, PVT’s, assistentiewoningen, instellingen voor gehandicaptenzorg, medisch pedagogische centra en centra voor dementie.

Zorginstellingen zijn communicatie-powerhouses. Op weinig plaatsen wordt intensiever gecommuniceerd dan hier. En bijna nergens bestaan zoveel verschillende systemen naast elkaar: telefonie, e-mail, elektronische zorgdossiers en andere pc-applicaties, verpleegoproepsystemen, zorgalarmering, domotica, dwaaldetectie, plaatsbepaling, toegangscontrole, ...

In een ideale wereld ondersteunen al die systemen elkaar. Of begrijpen ze elkaar minstens. Of werken ze elkaar niet tegen... Helaas: de meeste communicatiesystemen zijn organisch gegroeid. En in de meeste zorginstellingen wemelt het van de unieke standaarden en protocollen.

Dat moet beter kunnen. Gelukkig biedt elke grote of kleine renovatie de kans om het systeem geheel of gedeeltelijk op te schonen. Gebruik dit document als een checklist om de juiste keuzes te maken.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Nextel ) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.