Whitepapers

Operating system strategie voor mobiele computers

Operating system strategie voor mobiele computers
TypeWhitepaper
Datum18 november 2015
TaalEN
BedrijfHoneywell S&PS
Onderwerp Management
Beheer
Mobility
Digital Workplace

Na meer dan een decennium van stabiliteit door het gebruik van besturingssystemen voor mobiele computers, gebaseerd op opeenvolgende versies van Microsoft Windows Mobile en zijn voorgangers, is de huidige situatie veel dynamischer geworden.

Grote spelers op de smartphonemarkt duwen gebruikers steeds meer richting rijke interfaces die zijn gericht op scherminteractie in plaats van apparaten met toetsenborden. Krachtige multi-core processor-architecturen maken daarnaast het gebruik van responsive applicaties mogelijk.

Maar wat betekent dit voor bedrijven? Hoe leidt een veranderende gebruikersgroep tot nieuwe applicatie-interfaces? Welke ecosysteem moet de IT-afdeling omarmen voor mobiele devices? Dit zijn vragen waarop niet één antwoord passend is. Deze whitepaper schetst verschillende mogelijkheden en laat zien welke opties het beste aansluiten bij de behoeften van ieder individueel bedrijf.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Honeywell S&PS) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.