Whitepapers

Overheidsefficiency verhogen dankzij IT Service Management

Overheidsefficiency verhogen dankzij IT Service Management
TypeReference Case
Datum 3 januari 2018
TaalEN
BedrijfServiceNow
Onderwerp Management
Cloud Computing
Door heel Europa maken overheden de overstap van hun IT Services naar de Cloud om zo efficiënter te kunnen werken en tegelijkertijd kosten te besparen. Door de oude, geïsoleerde systemen te vervangen door zogeheten centralized shared services, kunnen overheden hun IT resources gebruiken voor hun kerntaken. Daarnaast brengt dit een verbetering van databeveiliging met zich mee. In België bijvoorbeeld heeft de overheid besloten om een ambitieus programma op te richten, genaamd G-Cloud. Dit is een combinatie van commerciële publieke cloud diensten en managed ICT services, allen gehost bij datacenters die eigendom zijn van de overheid. Voor dit project is de hulp ingeschakeld van Smals, een Belgische ICT organisatie met een focus op sociale zekerheidsinstellingen. Lees in deze reference case over de uitrol van dit project en de vele voordelen die deze transitie voor de Belgische overheid en diens stakeholders met zich mee heeft gebracht.
Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (ServiceNow) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.