Whitepapers

Planet of the APIs: beveilig en automatiseer uw data

Planet of the APIs: beveilig en automatiseer uw data
TypeBusiness Case
Datum 2 oktober 2018
TaalEN
BedrijfRubrik
Onderwerp Cloud Computing
Datacenters
Management
Datamanagement

De groeiende hoeveelheid gegevens van elk bedrijf zijn een onvervangbare troef en gebruikers maken en bewaren deze informatie elke dag op een veelvoud aan verschillende apparaten en in de cloud. Je zult nooit minder data hebben dan je nu op dit hebt. En dat geldt ook voor organisaties en bedrijven. Denk daar maar eens over na.

Tot nu toe vereiste het beheer van uw groeiende hoeveelheid gegevens niet alleen exponentieel groeiende hoeveelheden opslag, maar ook de implementatie van vier of meer producten. Deze producten omvatten, maar waren niet beperkt tot, opslag, back-up software, backend databases, replicatie software en archivering software om er maar een paar te noemen. Het samenbrengen van die ongelijksoortige producten betekende weken van installeren, setuppen, integreren, testen en tweaken.

Alle inspanningen om stukjes van dit proces te automatiseren had als gevolg dat je ondergedompeld werd in een wereld vol leverancier specifieke plug-ins, het moeten leren van meerdere product specifieke scripting talen met beperkte functionaliteit, terwijl je aan het jongleren bent met allerlei verschillende tools. Dus zelfs als uw doel een geïntegreerde oplossing was, dan is de kans groot dat eindigde met een aantal virtuele ‘duct tape’ scripts die uit elkaar vallen als de onderliggende software en/of hardware verandert.

Ondanks uw inspanningen, weet u dat uw gegevens mogelijk nog steeds gevaar lopen. En ondanks pogingen tot automatisering rondom data, is het geheel een tijdrovend en kwetsbaar systeem. Dit e-book bespreekt wat u kunt doen om gegevens veilig te houden en hou u dat kunt automatiseren. Besproken wordt hoe u API's kunt gebruiken om uw gegevens te herstellen, te beheren, te beveiligen en in dit geval vooral om uw gegevens te automatiseren.

Wanneer je dit business case download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Rubrik) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.