Whitepapers

Privileged Access Management (PAM), wat is het en welke aanbieder heeft de beste oplossing voor jou?

Privileged Access Management (PAM), wat is het en welke aanbieder heeft de beste oplossing voor jou?
TypeE-book
Datum18 juni 2020
TaalNL
BedrijfSSH
Onderwerp Cloud Computing
Privileged Access Management (PAM) is een van de belangrijkste gebieden van risicomanagement en veiligheid in elke organisatie. Van oudsher worden geprivilegieerde accounts aan beheerders gegeven om toegang te krijgen tot bedrijfskritische gegevens en applicaties. Maar de veranderende bedrijfspraktijken, hybride IT, cloud en andere aspecten van digitale transformatie hebben ertoe geleid dat gebruikers van geprivilegieerde accounts in aantal toegenomen en meer verspreid over de organisatie zijn. Om het risico te verminderen dat geprivilegieerde accounts worden gehackt of op frauduleuze wijze wordt gebruikt, en om de strikte naleving van de regelgeving te handhaven binnen een organisatie is een sterke PAM-oplossing essentieel.

Dit E-book helpt u bij uw zoektocht naar de juiste PAM aanbieder; er wordt uiteengezet wat Privileged Access Management (PAM) precies inhoudt, hoe het zich heeft ontwikkeld en waar de grootste uitdagingen zitten. Daarnaast vergelijkt het de producten van 24 aanbieders die PAM oplossingen aanbieden, met bij elke aanbieder de kwaliteiten en uitdagingen.
Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (SSH) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.