Whitepapers

Software-Defined-WAN-technologie

Software-Defined-WAN-technologie
TypeWhitepaper
Datum 8 juni 2016
TaalNL
BedrijfCitrix
Onderwerp Beheer
Infrastructuur
Mobility
Organisaties van uiteenlopend formaat gebruiken Wide Area Networks (WAN’s) om een verbinding tot stand te brengen tussen alle verschillende vestigingen en het datacenter en om medewerkers de bedrijfskritische applicaties aan te bieden. De beschikbaarheid en servicekwaliteit moeten absoluut goed zijn. Langzame of wegvallende verbindingen zijn immers slecht voor de productiviteit en kosten dus geld.

De betrouwbaarheid van Multi Protocol Label Switching (MPLS) is meestal erg hoog, maar hier hangt wel een hoog prijskaartje aan. En wanneer de behoeften veranderen, kan MPLS die veranderingen niet op stel en sprong volgen.

Software-Defined-WAN-technologie is een betrouwbaardere en kosteneffectieve manier om gebruikers te ondersteunen op alle verschillende locaties. Met SD-WAN worden verschillende WAN-verbindingen logisch samengevoegd tot één virtuele verbinding met ‘application awareness’. De geldende netwerkpolicy’s dynamisch toegepast en is er continue monitoring om het verkeer altijd over de verbinding met de beste kwaliteit te kunnen sturen.

Organisaties kunnen op deze manier de betrouwbaarheid van hun applicaties vergroten en hun bandbreedte beter benutten, terwijl de Total Cost of Ownership voor alle verbindingen naar de externe vestigingen omlaag gaat.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Citrix) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.