Whitepapers

Solution guide: realiseer een snelle terugverdientijd op security investeringen

Solution guide: realiseer een snelle terugverdientijd op security investeringen
TypeWhitepaper
Datum19 december 2018
TaalEN
BedrijfVeeam Software
Onderwerp Security
Infrastructuur
ICT-branche

Volgens schatting van IDC hanteert meer dan 70% van de organisaties een cloud-first strategie voor de implementatie van applicaties in aansluiting op initiatieven voor digitale transformatie. In dat verband zijn veel organisaties bezig met een transitie naar Microsoft Office 365 en met de inzet van public clouds zoals Microsoft Azure.

IT-managers komen echter tot de ontdekking dat standaardschema's voor databeveiliging minder krachtig zijn dan gewenst. Als gevolg daarvan wordt meestal de hulp ingeroepen externe partijen voor het opstellen van de vereiste beleidsregels voor databeheer en -beveiliging waaraan de organisatie behoefte heeft.

In dit IDC-onderzoeksverslag maakt u kennis met een aantal belangrijke voordelen voor klanten van het gebruik van Veeam met Microsoft-cloudoplossingen, zoals:

•Eenvoudige configuratie en gebruiksgemak
•Snel herstel van data
•Betere datacontrole, beveiliging en compliance
•En nog veel meer!

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Veeam Software) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.