Whitepapers

Speciaal voor solution providers: sales-, marketing- en strategische inzichten voor de stap naar de cloud

Speciaal voor solution providers: sales-, marketing- en strategische inzichten voor de stap naar de cloud
TypeE-book
Datum10 november 2015
TaalEN
BedrijfIngram Micro
Onderwerp Cloud Computing
Digital Workplace
Infrastructuur

Voor veel solution providers betekent het toevoegen van cloud aan hun dienstenpakket dat zij hun bedrijfsstrategie moeten veranderen, of op zijn minst finetunen.

Zoals een oud gezegde luidt: “If you don't know where you are going, any road will take you." Om succesvol te zijn met cloud, is het essentieel dat u, als solution provider, het juiste pad volgt. Uw onderliggende strategie is enorm belangrijk, net als de sales- en marketingtactieken die u gebruikt om uw bedrijf uit te bouwen.

Dit vierde deel van de IDC Market Spotlight serie biedt belangrijke inzichten op het gebied van sales- en marketingtactieken en bedrijfsstrategieën, die zijn voortgekomen uit gesprekken met solution providers die cloud succesvol hebben geïntegreerd in hun dienstenpakket. Deze inzichten vormen niet de heilige graal, maar zijn bedoeld als punten die u dient te overwegen wanneer u een strategie formuleert die het beste werkt voor uw organisatie.

Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Ingram Micro) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.