Whitepapers

Stroomlijnen en automatiseren van bedrijfsprocessen met licensing en entitlement management

Stroomlijnen en automatiseren van bedrijfsprocessen met licensing en entitlement management
TypeReference Case
Datum 1 mei 2016
TaalEN
BedrijfGemalto
Onderwerp Security
Business Analytics
Beheer
Xsens is een toonaangevende innovator op het gebied van 3D motion tracking technologie en producten. Om de gevoelige intellectuele eigendommen in zijn software code te beschermen en het te beschermen tegen piraterij, zette Xsens commerciële software beschermingstechnologie in.

Na verloop van tijd realiseerde het bedrijf zich dat zij een meer robuuste oplossing nodig hadden om die bescherming te kunnen bieden. Een oplossing die niet alleen sterke bescherming biedt voor haar intellectuele eigendommen, maar ook over uitgebreide licensing- en entitlement management-mogelijkheden beschikt, waardoor operations en processen kunnen worden gestroomlijnd en het bedrijf verder kan groeien.

Deze case study schetst het selectie- en implementatietraject van een geavanceerde licensing en entitlement management oplossing die Xsens gebruikt om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en automatiseren. Hierdoor houden zij meer tijd over voor productinnovatie en verhogen zij hun inkomsten en klanttevredenheid.
Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Gemalto) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.