Whitepapers

Threat Lifecycle Management Framework

Threat Lifecycle Management Framework
TypeWhitepaper
Datum12 september 2018
TaalEN
BedrijfLogRhythm
Onderwerp Security

U kunt het risico op een schadelijk cyberincident of gegevensverlies verminderen door te investeren in effectief Threat Lifecycle Management (TLM). Interne en externe bedreigingen blijven altijd aanwezig, maar de sleutels tot het beheersen van de impact en het verminderen van de kans op kostbare gevolgen zijn snellere detectie- en responsmogelijkheden.

Zeer effectieve en efficiënte workflows die zoveel mogelijk gebruik maken van automatisering zullen uw organisatie helpen om menselijke efficiëntie en optimale TLM te behalen. Machine-gedreven veiligheidsanalyses moeten een steeds belangrijkere rol spelen, waardoor menselijke operatoren accurate, bruikbare informatie over echte dreigingen ontvangen. Er moet ook geïnvesteerd worden in capaciteit voor incident response orkestratie die routinematige onderzoekstaken en tegenmaatregelen automatiseren.

Download deze whitepaper vandaag en ontdek hoe u grote datalekken kunt voorkomen door de tijd die het kost om bedreigingen te detecteren en daarop te reageren aanzienlijk te reduceren.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (LogRhythm) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.