Whitepapers

Tips en adviezen om cybercrime en malware voor te blijven

Tips en adviezen om cybercrime en malware voor te blijven
TypeBusiness Case
Datum20 september 2016
TaalEN
BedrijfMalwarebytes
Onderwerp Security
Management

Business wordt tegenwoordig voornamelijk online gedaan. Daarentegen zorgen Cloud computing en mobiel werken voor extra beveiligingsrisico’s. Malware en andere cybercrime blijft zich ontwikkelen en zijn vastberaden om gaten in de beveiliging te ontdekken met steeds grotere gevolgen voor de gedupeerde organisaties.

Het ponemon instituut heeft een onderzoek gehouden onder 700 IT en IT security professionals. 69 procent van de professionals geeft aan dat de hoeveelheid malware incidenten is gegroeid in het afgelopen jaar. Dit met de nieuwe EU data beschermingsregulering zorgt er voordat bedrijven zich bewust moeten zijn van de bedreigingen die er spelen.

Echter zegt maar 45 procent van de ondervraagden het IT-beveiligingsbudget te willen vergroten. Dit zorgt ervoor dat beveiligingssystemen de eerste scheuren laten zien. Malware en andere cybercrime blijft zich continu evolueren, waarom doet IT-beveiliging dit niet?

Download deze whitepaper en lees hoe u de IT-beveiliging mee kan laten groeien.

Wanneer je dit business case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Malwarebytes) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.