Whitepapers

Tips en trucs: software strategieën voor de digitale business

Tips en trucs: software strategieën voor de digitale business
TypeWhitepaper
Datum10 oktober 2017
TaalEN
BedrijfRiverbed Technology
Onderwerp Cloud Computing
Beheer
Development

DevOps is essentieel wanneer organisaties hun digitale succes willen vergroten. Onderzoek over de afgelopen jaren heeft uitgewezen dat Devops enorme voordelen met zich meebrengt, zoals verbeterede service delivery, een verhoogde klanttevredenheid en significante omzetgroei.

Tegelijkertijd zijn Devops processen niet alleen maar relevant voor het uitrollen van softwaretrajecten. Veel succesvolle organisaties vandaag de dag integreren deze processen in de gehele life cycle als het gaat om het opleveren en lanceren van nieuwe producten en/of diensten.

Deze whitepaper verkent de beste application delivery mogelijkheden voor hedendaagse software levenscycli. Daarnaast laat het zien hoe Application Performance Management (APM) Devops succesvol kan ondersteunen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Riverbed Technology) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.