Whitepapers

Training: bewust zijn van Cybersecurity

Training: bewust zijn van Cybersecurity
TypeTraining
Datum 6 december 2018
TaalNL
BedrijfKaspersky Lab
Onderwerp Security

Ongeveer 80% van alle cyberincidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Bedrijven besteden miljoenen aan bewustwordingsprogramma's voor cybersecurity, maar weinig CISO's zijn echt tevreden met de resultaten. Wat is er mis?

De meeste bewustwordingstrainingen voor cybersecurity zijn te lang, te technisch en in wezen negatief. Er wordt niet ingespeeld op de kerncompetenties van mensen - hun besluitvormingsprincipes en hun leervermogen. Daarom zijn de trainingen vaak ineffectief.

Organisaties zoeken dan ook een verfijndere aanpak van het gedrag (zoals ontwikkeling van de bedrijfscultuur) die een meetbaar en waardevol rendement oplevert wat hun investering in bewustwording van de cyberveiligheid betreft.

Trainingen van Kaspersky Lab op het gebied van bewustwording van de cyberveiligheid zijn gericht op:

  • Gedragsverandering – medewerkers op persoonlijk niveau stimuleren om veilig te werken, een zakelijke omgeving creëren waarin “iedereen cybersecurity belangrijk vindt, dus ik ook.” 
  • De combinatie van een motiverende aanpak, leertechnieken met behulp van games, gesimuleerde aanvallen en diepgravende interactieve vaardigheidstrainingen op het gebied van cybersecurity.
Wanneer je dit training download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Kaspersky Lab) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.