Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Trek ten strijde tegen IT complexiteit met een nieuwe generatie geïntegreerde IT-infrastructuur

Trek ten strijde tegen IT complexiteit met een nieuwe generatie geïntegreerde IT-infrastructuur
TypeWhitepaper
Datum 6 juli 2016
TaalNL
BedrijfAvnet Technology Solutions
Categorie IT Beheer
Subcategorie Systeem & Netwerk beheer

Complexe en gefragmenteerde IT-infrastructuren hebben een negatief effect op het vermogen van organisaties om te kunnen concurreren. Van vertraagde reactiesnelheden tot gebrekkige applicatieprestaties, IT-omgevingen zijn steeds vaker ongeschikt om bedrijfsdoelstellingen te behalen en kansen te pakken.

Hoe groter de complexiteit van IT-systemen, hoe groter het risico op grote storingen. Voor ondernemingen die afhankelijk zijn van hun IT-systemen, kunnen zulke storingen een enorme negatieve impact hebben.

Deze whitepaper vertelt u over een nieuwe generatie geïntegreerde infrastructuuroplossingen die bedrijven in staat stelt om hun IT drastisch te vereenvoudigen. In plaats van dat verschillende componenten – compute, storage en netwerk – afzonderlijk worden ingekocht, geïmplementeerd en beheerd, wordt alles gecombineerd in één vooraf geconfigureerd en getest systeem.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp