Whitepapers

Uitdagingen en beloningen voor solution providers die de stap naar de cloud maken

Uitdagingen en beloningen voor solution providers die de stap naar de cloud maken
TypeE-book
Datum10 november 2015
TaalEN
BedrijfIngram Micro
Onderwerp Cloud Computing
Digital Workplace
Infrastructuur

In het derde deel van de IDC Market Spotlight series wordt beschreven waarom en hoe een solution provider de stap naar de cloud moet zetten. De cloud is ontegenzeggelijk één van de meest belangrijke trends ooit in de geschiedenis van IT. Uitgaven aan cloud-technologie zullen in de komende jaren vijf keer sneller groeien dan de totale uitgaven in het IT-landschap.

Cloud is in potentie de meest ontwrichtende innovatie voor businessmodellen van IT solution providers, omdat de cloud de manier verandert waarop solution providers en technologie leveranciers betaald worden. Daarom zijn veel solution providers nog steeds erg op hun hoede voor de veranderingen die cloud met zich meebrengt, ondanks de aanzienlijke groeikansen die voor het grijpen liggen. Deze IDC Market Spotlight bespreekt de uitdagingen en beloningen rondom de transformatie naar de cloud, gebaseerd op diepgaande gesprekken met solution providers die succesvol inkomstenstroom vanuit de cloud hebben gerealiseerd.

Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Ingram Micro) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.