Whitepapers

User & Entity Behavior Analytics (UEBA): uw organisatie van binnenuit beschermen

User & Entity Behavior Analytics (UEBA): uw organisatie van binnenuit beschermen
TypeProductbrochure
Datum11 september 2018
TaalEN
BedrijfLogRhythm
Onderwerp Security

Organisaties zijn tegenwoordig gebouwd rondom technologie, maar die technologie wordt nog steeds gecontroleerd en beheerd door menselijke handen. Om een netwerk veilig te houden, zowel intern als extern, is vertrouwen een essentieel ingrediënt. Medewerkers hebben dagelijks toegang nodig tot kritieke en gevoelige gegevens om hun werk uit te voeren en net als beveiligingsbedreigingen zijn werknemers niet statisch. Ze komen en gaan, nemen vrij, gaan op vakantie en gaan met pensioen. Tijdens het werken delen ze ook zeer regelmatig informatie.

Voor de meeste organisaties is de voor de hand liggende oplossing om simpelweg de toegang te regelen door het gebruik van wachtwoorden of sleutelkaarten. Die toegang dan ook echt bewaken is essentieel voor het verkrijgen van interne zichtbaarheid op medewerkers en het begrip van het gebruik van gevoelige informatie. Dit is waar veel organisaties falen.

User and Entity Behaviour Analytics (UEBA) is een krachtige tool voor het detecteren van en reageren op bedreigingen van interne gebruikers. Niet alleen helpt het bedrijven om bedreigingen te ontdekken, het helpt ze op een efficiënte manier die bedreigingen te prioriteren en te neutraliseren door elke actie van elke gebruiker bij te houden. Dit gaat een aantal stappen verder dan wat de meeste logsystemen momenteel doen.

Wanneer je dit productbrochure downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (LogRhythm) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.