Whitepapers

Vijf manieren om uw Data Lake te optimaliseren met Data Governance

Vijf manieren om uw Data Lake te optimaliseren met Data Governance
TypeE-book
Datum25 mei 2020
TaalNL
BedrijfInformatica
Onderwerp Security
Datacenters
Big data
Management
Dit is een verhaal over twee Data Lakes. Aan de oppervlakte lijken ze identiek. Beide hebben dezelfde hoeveelheid data die verzameld is uit dezelfde verscheidenheid aan bronnen. Elke Data Lake wordt voortdurend gevoed met stromen nieuwe data en nieuwe databronnen. Beide Data Lakes worden gebruikt ter ondersteuning van agile, verkennende analyses door dezelfde groep businessteamleden. Maar er is één kritisch verschil tussen de twee, en dat is net onder de oppervlakte: één datameer heeft een data-governance programma. De andere data meer niet.

In deze whitepaper leest u over de vijf manieren waarop u gebruik kunt maken van een enterprise data governance programma om ervoor te zorgen dat uw Data Lake een betrouwbaar en waardevol onderdeel wordt van uw data-ecosysteem. Het optimaliseren van uw Data Lake met data governance kan de resultaten opleveren die voor elk bedrijf het belangrijkst zijn: groeiende inkomsten en winsten, dalende kosten en minder risico's.
Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Informatica ) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.