Whitepapers

Waarom IT-systemen uitvallen en wat dat voor uw bedrijf betekent

Waarom IT-systemen uitvallen en wat dat voor uw bedrijf betekent
TypeWhitepaper
Datum21 oktober 2019
TaalNL
BedrijfKonica Minolta
Onderwerp Beheer
ICT-branche
Infrastructuur
Security
Uitvallende IT-systemen kunnen uw bedrijf niet alleen een fikse achterstand in de productie of administratie en gemiste bestellingen opleveren, maar op de lange termijn ook voor ernstige reputatieschade zorgen. In deze whitepaper bespreken we enkele van de meest voorkomende IT-problemen en meteen ook mogelijke oplossingen.

We hebben het bijvoorbeeld over gegevensverlies veroorzaakt door een back-upfout, servercrashes die veroorzaakt worden door virussen of malware, IT-infrastructuur die faalt wegens nalatigheid bij het updaten, conflicten die ontstaan in heterogene IT-omgevingen, en uiteraard ook over de gevolgen van menselijke fouten.

Deze whitepaper is opgesteld in klare, eenvoudige taal, en is dus niet alleen begrijpelijk voor regelrechte IT wizzards, maar ook voor de gemiddelde kmo-zaakvoerder.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Konica Minolta) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.