Whitepapers

Wat is Cloud Sync?

Wat is Cloud Sync?
TypeWhitepaper
Datum24 april 2018
TaalEN
BedrijfSynology
Onderwerp Cloud Computing

Tegenwoordig wordt ons een breed scala aan opslagopties aangeboden, zoals direct attached storage, netwerkopslag en internet-based public storage services. Omdat verschillende soorten opslagservices zijn ontworpen voor verschillende doeleinden, gebruiken we vaak meerdere oplossingen om in verschillende behoeften te voorzien. Cloud Sync is ontworpen om efficiënte en real-time gegevensuitwisseling te vergemakkelijken en het overbrugt privé-netwerk opslagservers en public cloud storage services via één enkel framework dat specifiek is ontworpen voor één ding: gegevenssynchronisatie.

Met Cloud Sync kunt u naadloos bestanden synchroniseren tussen een Synology NAS en meerdere cloud storages. De client-side encryptie overtreft de traditionele bestandssynchronisatie op het gebied van beschikbaarheid en vertrouwelijkheid en biedt ook een uitstekende oplossing om veiligheidsrisico's verbonden met public cloud storage services te overwinnen. Bovendien voldoet Cloud Sync met geavanceerde configureerbare opties aan de eisen van bijna alle soorten gebruiksscenario's.

Deze whitepaper bespreekt het technische ontwerp van Cloud Sync en voorziet in details met betrekking tot prestaties.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Synology) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.