Whitepapers

Wereldwijd onderzoek naar de IT-uitdagingen

Wereldwijd onderzoek naar de IT-uitdagingen
TypeOnderzoek
Datum28 januari 2020
TaalEN
BedrijfAruba, a Hewlett Packard Enterprise company
Onderwerp Beheer
De toepassing van technologie in het bedrijfsleven wordt vaak besproken in termen van de uitdagingen waarmee grote ondernemingen worden geconfronteerd om zich aan te passen, en de mogelijkheden voor kleine ondernemingen om hun activiteiten snel op te schalen. Vaak wordt de grootste groep bedrijven hier vergeten, de middelgrote bedrijven.

In dit onderzoek wordt onderzocht wat we weten over de manier waarop middelgrote ondernemingen over de hele wereld op dit moment gebruikmaken van technologie, worden de verschillende uitdagingen onderzocht waarmee deze categorie wordt geconfronteerd en wordt het advies aan de (IT-)leiders van deze categorie belicht. Het is gebaseerd op een wereldwijd onderzoek onder meer dan 7.000 werknemers in management- en niet-managementfuncties, met meer dan 2.700 in de categorie middelgrote bedrijven.
Wanneer je dit onderzoek downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.