Whitepapers

Workforce Futures: Work-as-a-Service (WaaS)

Workforce Futures: Work-as-a-Service (WaaS)
TypeWhitepaper
Datum21 november 2018
TaalEN
BedrijfFuze Europe B.V.
Onderwerp Digital Workplace
Mobility

In dit wereldwijde onderzoeksrapport waarbij 6.600 werknemers in 9 landen zijn geënquêteerd wordt een visie gepresenteerd over de Future of Work. Het rapport biedt een grondige analyse van de tools om samen en flexibel te werken, trends en technologieën die de komende jaren bepalend zullen zijn op de arbeidsmarkt.

Werk hoeft niet langer te worden bepaald door vaste werktijden, in een kantoor of organisatiestructuren. Work-as-a-Service (WaaS) houdt in dat werknemers met een druk op de knop kunnen schakelen tussen de aan-het-werk-modus en de niet-aan-het-werk modus, op het moment dat ze willen en op de plek die ze willen - of dat nou is om een kwartiertje hun e-mail te checken, deel te nemen aan een videogesprek of buiten het kantoor te werken.

Deze cultuurverandering gaat er niet over dat we van werknemers verwachten dat ze extra gaan werken, maar om ze in staat te stellen om te werken als ze het meest fit zijn, de uren te vermijden waarop hun productiviteit van nature even afneemt en hen alle mogelijkheden te bieden om privéverplichtingen na te komen. De bedrijven die dit feit omarmen en de bedrijfscultuur en de technologieën inzetten die deze mindset bevorderen, zullen de eersten zijn die zullen gedijen in het nieuwe tijdperk van collaboratieve verandering.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Fuze Europe B.V.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.